Side letovanje 2019

SIDE je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže narova. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more… U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice; Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta.

Ove godine za sve naše klijente pripremili smo veliki izbor hotela u gradiću Side. Obzirom na to i u nameri da Vam maksimalno olakšamo pregled naše ovogodišnje ponude odlučili smo da postavimo klasičan pretraživač kroz koji ćete moći na jednostavan način da dobijete sve neophodne informacije vezano za smeštaj u nekom od hotela.

Da biste pogledali ovogodišnju ponudu za Side unesite tražene parametre i sistem će Vam prikazati šta je od hotela u datom terminu slobodno kao i opise hotela, fotografije, cene. Ukoliko pak budete imali kakvih poteškoća prilikom pretraživanja pozovite nas na neki od naših telefona kako bismo Vam pomogli da lakše odaberete najbolju opciju za Vas. Uživajte…

Agencija nastoji da bude što preciznija u opisu svih aranžmana i njegovih sadržaja u programu putovanja i internet prezentaciji, ali ne može garantovati da su svi opisi kompletni, bez grešaka i naknadnih lokalnih izmena o kojima nije obaveštena. Molimo Vas da sve informacije objavljene na sajtu, proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja. Sve cene u eurima, navedene u programima putovanja publikovanim na sajtu, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnim kursu Banca Intessa na dan plaćanja.

Side leto 2018
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *