Alanja letovanje 2018

Sealife Buket Resort & Beach 5* hotel (Alanja, Turska)letovanje 2018. godine

Lokacija: Alanja, Okurcalar, na gradskoj plaži, 105km od centra Alanje, i 95km od aerodroma Antalija.

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U konceptu su à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju) i to italijanski i meksički restoran, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaća se: à la carte restorani (osim jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća, energetska pića i ostalo van koncepta.

Alanja letovanje 2018

Sadržaj objekta: Hotel zauzima prostor od 14.500 m2. Ima 322 sobe, koje su raspoređene u 9 blokova. Tu su još i glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski i riblji i turski), barovi, diskoteka, Spa centar. Za decu su tu mini klub i dečiji bazen.

Plaža: Hotel koristi javnu plažu, koja je udaljena 300m od samog hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Sport i zabava: Dva otvorena bazena (jedan od njih sa dva tobogana), dečiji bazen,bazen sa toboganima, zatvoreni bazen. Gosti mogu uživati u raznim vrstama sporta i zabave, poput raznih animacija, sportova u vodi, tenisa, stoni tenisa, muzike uživo, i diskoteke. Za decu je tu mini club.

Spa & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, zona za opuštanje. Plaća se: masaže, tretmani nege lica i tela.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Standardne sobe su veličine od 21m2 do 24m2. Sve sobe poseduju balkon, sef, telefon, klimu, TV, fen za kosu, Wi-fi, kupatilo, mini bar. Sve sobe imaju jedan bračni krevet, i po potrebi se dodaje sofa kao dodatni ležaj.

Web adresa hotela: www.sealifebukethotel.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Trenutno nemamo komentara naših putnika o ovom hotelu.

Plaza

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.

  • Spa & Wellness
  • Dva otvorena bazena

 

 

Alanja letovanje 2018

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *