Dvoje dece do 15 godina gratis!

Ramada Resort Side 5* hotel (Side, Turska)letovanje 2018. godine

Lokacija: Nalazi se u Sideu – Çolaklı na oko 600m od svoje plaže, 16km od centra Sidea, 65km od centra Antalije i 60km od aerodroma Antalija.

Usluga: Svi obroci se služe u glavnom restoranu po principu samoposluživanja. Koncept obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, noćne užine. U konceptu je i sladoled od 12:00h do 18:00h u poslastičarnici, a od 15:00h do 16:00h na plaži, užine, kafa i kolači svakodnevno u određeno vreme na određenom mestu, a la carte restoran (jednom u toku boravka, uz rezervaciju), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Plaćaju se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg ceđenog voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta.

Dvoje dece do 15 godina gratis.

Sadržaj objekta: Hotel je otvoren 2015. godine. Poseduje 290 soba koje su podeljene u tri bloka. Od toga je 188 standardnih (130 sa pogledom na kopno i 58 sa pogledom na bazen), 60 Superior i 43 porodične sobe. Tu su još glavni restoran – Moods, a la carte restorani (Verona – italijanski, Ottoman – turski barovi (lobby, pool, beach), poslastičarnica, diskoteka, bazeni, Spa centar. Za decu su tu dečiji meni u glavnom restoranu, mini klub, dečiji bazen, mini bioskop i igralište. Lekar (na poziv), šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), frizer, salon lepote, telefon, faks, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, foto radnja, menjačnica, čuvanje dece takođe su u ponudi hotela.

Plaža: Hotel ima svoju 150m dugačku peščanu plažu, udaljenu oko 600 metara, do koje na svakih 20 min. vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju. Na plaži postoji bar u kome se u orđenim periodima u toku dana služe pića, sladoled i razne užine.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa 2 tobogana, dečiji bazen, teretana, aerobik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije, diskoteka, Wi-Fi internet ograničene brzine i broja korisnika u svim javnim prostorijama. Plaćaju se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, kompjuterske igrice, internet cafe, Wi-Fi internet velike brzine.

Spa & Wellness: Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo. Plaćaju se: masaže, tretmani.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Sve standardne sobe poseduju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet, set za kafu i čaj, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom i sokovima), sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu. Neke sobe imaju terase, a neke francuski balkon. Plaćaju se: telefon, room servis. Standardne sobe imaju oko 25m2, superior 30m2, dok se porodične (family) sobe sastoje iz dve spavaće sobe i veličine su oko 50m2.

Web adresa hotela: www.wyndhamhotels.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Plaza

Plaža: Hotel ima svoju 150m dugačku peščanu plažu, udaljenu oko 600 metara, do koje na svakih 20 min. vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju. Na plaži postoji bar u kome se u orđenim periodima u toku dana služe pića, sladoled i razne užine.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *