Preveza Beach Hotel

Preveza Beach Hotel 3* – letovanje 2017. godine

Preveza Beach Hotel 3* nalazi se na zapadu Grčke, na samo 18 kilometara od Preveze. Sagrađen je odmah do mora, na prelepoj peščanoj plaži Jonskog mora. Hotel ima ukupno 260 soba i 4 suita, prelepo dekorisanih i kompletno opremljenih. Suiti su opremljeni mini barom i džakuzijem. Hotelska zgrada je okružena prelepim zelenilom, biljkama, cvećem i drvećem različitih vrsta. Hotel je renoviran 2010. godine.

Udaljenost od plaže: oko 100 metara.

Udaljenost od aerodroma: oko 20 kilometara od aerodroma Preveza.

Udaljenost od obližnjeg mesta: oko 18 kilometara (Preveza).

Hotelski sadržaj: Hotel je renoviran 2010. godine i ima recepciju sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), TV salu, wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, više barova, bazen, dečiji bazen, igralište za decu, 5 teniskih terena (uz doplatu na licu mesta), teren za odbojku (uz doplatu na licu mesta), mini golf (uz doplatu na licu mesta), mini market, parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Hoteslki kompleks se sastoji iz glavne zgrade i 4 bungalova, svako sa po 24 smeštajne jedinice.

Sadržaj i opremljenost soba: Sve sobe imaju TWC, A/C, SAT TV, telefon, mini bar i terasu. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi imaju pogled na baštu ili na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Sobe u bungalovima imaju pogled na baštu i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj). Jedina razlika izmedju standardne i superior sobe u bungalovima je što u superior sobi u bungalovima mogu boraviti 4 osobe.

Sadržaji za decu: animacioni program, čuvanje dece (na upit), dečiji bazen, mini klub, igralište.

Web adresa hotela: www.prevezabeach.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Zdravo, ja sam iz Češke, i bila sam u hotelu ‚‚Preveza Beach” od 3.-10. jula 2014, i lepo sam se provela. Mislim da mogu slobodno da kažem da je to bio najbolji odmor koji sam ikada imala, naravno hoteli ima neke male nedostatke kao i svaki hotel, ali je mesto savršeno, prelepo i čisto more bez morskih ježeva (oni su bili samo na mestima gde može da se pliva), plaža je čista, okruženje je tiho, savršeno mesto za trčanje ujutru, fino i uslužno osoblje.. Kada sam imala neke probleme, učinili su sve da mi pomognu, bilo je malih problema sa wi-fi konekcijom, ali nije poenta odmora da se sedi u lobiju hotela i četuje, ali ako vam je zaista potrebna internet konekcija, na 5 minuta od hotela se nalazi mali restoran ‚‚Taverna”, pored mini-marketa, i oni imaju besplatan wi-fi.. Ali ja sam veoma zadovoljna ovim hotelom, imala sam sve što mi je trebalo.. Hrana je bila ukusna, možete da izaberete šta god hoćete. Tokom mog boravka, upoznala sam ljude koji su imali problem sa svime – hranom, plažom, mestom, stvarima, morem i ponekada velikim talasima, sobama, hotelom itd. Sve to im je bio veliki problem.. Ja se ne slažem sa njima. OK, prvi dan u hotelu ‚‚Preveza beach” je bio je pomalo zbunjujuć, jer je to bilo nešto novo za nas i za hotel takođe, ali narednih dana je bilo sve bolje i bolje. Napravili su velike promene tokom našeg boravka, i na kraju odmora, nisam htela da se vratim kući jer je bilo savršeno. Mnogo mi se sviđa ovaj hotel, super sam se provela tamo sa mojom porodicom, i nadam se da ću jednog dana moći da dođem na duže. Hvala vam puno na super odmoru, i hvala na divnoj brizi o mojoj porodicu, i hvala za ljude i hotel koji imate. Sve najbolje želim ovom hotelu, i, još jednom, nadam se da ću biti u mogućnosti da se ponovo vratim ovde. Prijatan dan, i hvala vam još jednom!

Komentar agencije: Apsolutni hit prethodnih sezona! Na sopstvenoj peščanoj plaži, okružen bujnom mediteranskom vegetacijom. Ovaj klub hotel bogatog sadržaja i raznovrsnih programa animacije, sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko pripadajućih objekata smeštenih u prelepom vrtu oko bazena. Postoji hotelski bus do grada Preveze. Nekoliko restorana koji će vam svojom bogatom ponudom upotpuniti doživljaj tokom odmora. Prelep dečiji bazen, kao i veliki bazen za odrasle (suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni za goste hotela), restoran, sef (uz doplatu), dečiji krevetac, bar, snack bar, TV sala, recepcija. Izuzetno lepa peščana plaža sa sportovima na vodi, suncobranima i ležaljkama za goste hotela..

 

Portes Beach

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Prevezi

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *