Poseidon Beach Hotel

Poseidon Beach  hotel (Kastrosikia, Preveza) – letovanje 2017. godine

Poseidon Beach hotel 2* Odličan hotel, Poseidon Beach 2*, nalazi se na predivnoj peščanj, 8 km dugoj plaži, na jonskoj obali, u blizini letovališta Kanali, oko 18 km od Preveze i oko 30 km od Lefkade, odnosno Parge. Google maps – koordinate: 39.086129, 20.665174

Usluga u hotelu: polupansion: doručak – “švedski sto” (samoposluživanje), večera – “švedski sto” (samoposluživanje) ili – “meni” (posluživanje), u slučaju malog broja gostiju u hotelu.

Hotelski sadržaj: Hotel je potpuno renoviran 2010. godine i sadrži recepciju sa sefovima i wi-fi internet u celom hotelu (besplatni), restoran, TV salu, veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, dečije igralište, tavernu, bar, bar na plaži, besplatan parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Sadržaj i opremljenost soba: Sve sobe imaju TWC sa fenom, A/C, TV, mali frižider, telefon i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja, u zavisnosti od broja osoba). Trokrevetne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa (skoro kao pravi ležaj) i pomoćni ležaj).

Web adresa hotela: www.poseidonbeach.gr

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar agencije: Hotel sa odličnim komentarima na TripAdvisor portalu, niska cena, polupansion kao osnovna usluga… Super opcija za sve one koji bi želeli da letuju u ovoj oblasti…

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Prevezi

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *