Pefkohori, Halkidiki, Grčka

Philoxenia Plaza apartmani - letovanje 2015. godine

Lokacija: Philoxenia Plaza apartmani, kompletno renovirani 2011., su depadans hotela Philoxenia i nalaze se u sklopu Philoxenia Spa Hotela, na 50 metara od plaže.

Usluga: Najam smeštaja (smeštaj je moguć i na bazi usluge polupansiona (doručak i večera - švedski sto) ili all-inclusive).

Sadržaj objekta: Objekat poseduje dvokrevetne (2+1 pomoćni ležaj) sobe i četvorokrevetne (4+1 pomoćni ležaj) apartmane sa sadržajem, koji je već uključen u cenu najma. Gostima su na raspolaganju bazen i dvorište sa ležaljkama, igralište za decu kao i ostali sadržaji Philoxenia Spa Hotela. Zajedničke prostorije se čiste svaki dan, a sobe svaki peti dan kada se menjaju i posteljina i peškiri.

Sadržaj soba i apartmana: klima uređaj, TV, (u 4A i mini kuhinja sa frižiderom (bez mini bara)), kupatilo, terasa i WiFi internet.

Ležajevi: standardni singl i/ili bračni ležajevi.

Klima uređaj: Upotreba klima uređaja je bez doplate.

Philoxenia Plaza Pefkohori

Galerija fotografija za Philoxenia Plaza (Pefkohori)

Web adresa hotela: www.philoxenia-hotel.gr

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

Rejting hotela na TripAdvisor portalu: ocene i komentare pogledajte OVDE

Komentar agencije: Samo najbolje za naše klijente. Deset godina rada je za nama i u tih deset godina mi smo slušali vas, a vi ste slušali nas. Naučili smo da vi želite samo najbolje i da ste svesni činjenice da najbolje ima svoju cenu. Ipak, uvek se trudimo da pored kvaliteta ponudimo i maksimalno pristupačnu cenu. Verujemo da je komplex Philoxenia odličan izbor i da će mnogi od vas odlučiti da svoj odmor provedu upravo u jednom od objekata ovog sjajnog komplexa. Očekujemo vaše impresije...

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *