Pagidas apartmani (Hanioti, Grčka)

Pagidas (ex Ahileas) apartmani Hanioti - letovanje 2016. godine
Lokacija: Vila Pagidas se nalazi u centru letovališta Hanioti, na oko 50 metara od glavnog trga i na oko 200 metara od plaže. Objekat se nalazi na šetalištu i u letnjoj sezoni ulica je zatvorena za vozila. Pored objekta je veliki broj butika, prodavnica suvenira, kafića i restorana. U neposrednoj blizini je i supermarket, kao i pekara.
Usluga: najam smeštaja.
Sadržaj objekta: Vila Pagidas je u potpunosti renoviran u maju 2014. godine i predstavlja jednu od najlepših i najbolje opremljenih vila u Haniotiju. Sam objekat poseduje recepciju, a na svakom spratu se nalazi prostor za odlaganje stvari pri dolasku/odlasku sa dva kauča i televizorom gde naši putnici mogu provesti slobodno vreme na dan dolaska/odlaska. Sa zadnje strane hotela je i javni parking gde gosti mogu parkirati svoja vozila. WiFi internet uračunat u cenu. Čišćenje, promena posteljine i peškira je na 3 dana.
Sadržaj smeštajnih jedinica: 1/2 STUDIO: Sastoje se od dva standard ležaja ili francuskog ležaja dimenzija (160X200cm),ormanom, noćnim stočićem sa ogledalom, TV/KAT, klima uređaj (BESPLATNO), jednim velikim i jednim malim peškirom po osobi. Kuhinja je u potpunosti opremljena posuđem za dve osobe, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Prelepo kupatilo sa Tuš kabinom, fen za kosu, kao i sapun, i šampon. Svaki studio poseduje terasu sa stolom i dve stolice. 1/3 STUDIO: Sastoje se od dva standard ležaja ili francuskog ležaja dimenzija (160X200cm) i jednim standardnim ležajem dimenzija (80X200cm), ormanom, noćnim stočićem sa ogledalom, TV/KAT, klima uredjaj (BESPLATNO), jednim velikim i jednim malim peškirom po osobi. Kuhinja je u potpunosti opremljena posudjem za tri osobe, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Prelepo kupatilo sa Tuš kabinom, fen za kosu, kao i sapun, i šampon. Svaki studio poseduje terasu sa stolom i tri stolice. 1/4 APARTMAN: Sastoje se od spavaće sobe u kojoj se nalaze dva standard ležaja ili francuski ležaj dimenzija (160X200cm), orman, noćni stočić sa ogledalom, TV/KAT, klima uredjaj (BESPLATNO), i dnevnog boravka u kome su dva standardna ležaja dimenzija (80X200cm) kao i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za četiri osobe, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. Prelepo kupatilo sa Tuš kabinom, fen za kosu, kao i sapun, i šampon. Svaki apartman poseduje terasu sa stolom i četiri stolice. 1/5 APARTMAN: Nalazi se sa zadnje strane kuće, u visokom prizemlju (7-8 stepenika od zemlje) i upravo zbog toga pruža osećaj privatnosti. Sastoje se od spavaće sobe u kojoj se nalaze jedan standardni i jedan francuski ležaj, orman, noćni stočić sa ogledalom, TV/KAT, klima uređaj (BESPLATNO)i dnevnog boravka u kome se nalazi jedan francuski ležaj, orman, kao i kuhinja koja je u potpunosti opremljena posuđem za pet osoba, aspiratorom, šporetom sa dve ringle i frižiderom. Svaki putnik dobija po jedan mali i jedan veliki peškir. Prelepo kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, kao i sapun, i šampon. Apartman poseduje terasu sa stolom i pet stolica.
Klima uređaj: Upotreba klima uređaja je bez doplate.
Web adresa hotela:
Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE
TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Pagidas apartmani

Pagidas apartmani (Hanioti, Halkidiki) fotogalerija

• Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
• Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika.
• Turistička agencija Jurešić je posrednik u prodaji za ovaj turistički aranžman. Organizator putovanja poseduje licencu OTP № 142 od 08.02.2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *