Olympian Bay hotel

Olympian Bay hotel (Leptokarija, Grčka) – letovanje 2017. godine

Lokacija: Hotel Olympian Bay hotel se nalazi na 2 km udaljenosti od letovališta Leptokarija. Od gradića Katerini je udaljen 26 km i nekih 30 km od mesta Paralia Katerini. Olympian Bay Holiday Club smešten je na širokoj peščanoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni.

Usluga u hotelu: All inclusive na bazi švedskog stola na 7 (ili 14, 21…) noćenja.

Hotelski sadržaj: Hotel nudi recepciju dostupnu 24h, osoblje koje govori više stranih jezika, dva otvorena bazena i jedan dečiji bazen, igralište za decu, mini klub, animacije, glavni restoran, 2 a la carte restorana, glavni bar, bar kod bazena i na plaži i parking. WI-FI internet konekcija je besplatna u delu kod recepcije i oko bazena. Od dodatnih sadržaja tu su još i sala za konferencije, mini market, prodavnice, usluga rent-a-car, igraonica za decu, stoni tenis i četiri teniska terena.

Sadržaj sobe: Hotel nudi smeštaj u 125 dvokrevetnih soba, 4 apartmana i 140 soba u bungalovima. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini frižider, sef, balkon ili terasu. Sobe u glavnoj zgradi hotelskog kompleksa imaju pogled na Egejsko more ili planinu Olimp.

Web adresa hotela: www.olympianbay.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Sve pohvale za hotel i za uslugu u hotelu.Bili smo smesteni u glavnu zgradu hotela,sobe su prelepe i ciscene su svakog dana.Hrana je raznovrsna i ukusna.Bazen prelep i cist,kao i plaza.Kompleks je veliki i zaista deluje fascinantno,pun je prelepog zelenila koje se redovno odrzava. (komentar je napisan 01.10.2016.)

 

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Olimpskoj regiji

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *