Nikiforos 2 apartmani (Hanioti, Halkidiki)

Nikiforos 2 aparthotel - letovanje 2016. godine
Lokacija: u mirnom delu Haniotija, na 120 metara od plaže i na oko 100 metara od centralnog gradskog trga.
Usluga: najam smeštaja.
Sadržaj objekta: ApartHotel je izgradjen 2011. godine. U sklopu ovog kompleksa se nalazi mala recepcija, lobi, poolbar i manji privatni parking. U ponudi imamo dvokrevetne studije i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem dimenzija standardnog ležaja i četvorokrevetne apartmane. Na travnatoj površini su smešteni bazen za decu i odrasle i igralište za decu. Preporučuje se porodicama sa decom i ljudima koji žele miran odmor u veoma živom mestu.
Sadržaj smeštajnih jedinica: Svi apartmani i studiji su opremljeni kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe), klima uređajem čije korišćenje se doplaćuje 3 eura po danu, SAT TV-om, TWC-om. Svi studiji su opremljeni kuhinjom u kojoj se nalazi frižider,mini šporet i posuđe, kupatilom koje ima fen za sušenje kose ,TV sa satelitskim programom i klima uređajem koji se dodatno doplaćuje na licu mesta. Postoji i WiFi u delu oko bazena. U aparthotelu Nikiforos II postoje standardni dvokrevetni studiji koji su namenjeni smeštaju dve do tri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine (deli već postojeći ležaj). U sobama se nalaze tri standardna ležaja ili jedan francuski ležaj i jedan standardni ležaj. Apartamni su namenjeni smeštaju četiri odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli već postojeći ležaj ležaj). U apartmanima se nalaze dva standardna ležaja i jedan francuski ležaj. Mezoneta je namenjena smeštaju 4 odrasle osobe i jednog deteta starosti do 4 godine(deli ležaj sa roditeljima). U mezoneti postoji jedan francuski ležaj i dva standradna ležaja. Dupleks apartmani su namenjeni smeštaju do pet odraslih osoba i jednog deteta starosti do 4 godine(deli ležaj sa roditeljima). U dupleks apartmanima se nalaze jdean francuski ležaj ,dva standardna ležaja i jedna sofa u kuhinjskom delu.
Ležajevi: Klasični singl i bračni ležajevi.
Klima uređaj: Korišćenje klima uređaja je uz doplatu od 5€ dnevno.
Web adresa hotela: www.hotel-nikiforos.gr
Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE
TripAdvisorrejting: pogledajte OVDE

Nikiforos 2 apartmani

Nikiforos 2 apartmani fotografija (Hanioti, Halkidiki)

• Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
• Aranžman je rađen na bazi od minimum 35 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika.
• Turistička agencija Jurešić je posrednik u prodaji za ovaj turistički aranžman. Organizator putovanja poseduje licencu OTP № 255/2010.

 

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *