LETO 2017 | GRCKA | LETOVANJE

LETOVANJE 2017

Za sledece leto 2017,  u nasoj ponudi su brojna mesta za letovanje u Grčkoj i najaktuelniji aranžmani naše turističke agencije, medju kojima cete i vi sigurrno naci najleepse mesto za vas sledeci  za odmor.  U sirokoj ponudi naše agencije pronaći ćete popularna letnja odmarališta, u naše programe za letovanje su uvršteni samo provereno dobre vile i hoteli. Nudimo First minute, Last Minute kao i mnoge druge opcije za povoljno i jeftino letovanje u najpopularnijim Grčkim odmaralištima.

Osnovna karakteristika svakog letovališta u našoj ponudi za leto 2017  su provereno dobri apartmani u verovatno trenutno najboljim vilama Severne Grčke. Naš program “Grčka Leto 2017” su uvrstene i najeksluzivnije destinacije i hoteli u Grčkoj za letovanje 2017. Zato, Grčka 2016  i još jedno opuštajuće letovanje nisu tako daleko. Kao proslih sezona i ovo leto 2016  očekuju vas: Nea Flogita, Tasos, Sarti (Sitonija), Polihrono, Pefkohori, Hanioti, Asprovalta, Nea Vrasna, Stavros, Leptokarija (Leptokaria), Nei Pori i Paralija (Paralia).

Turistička agencija Juresic, svojim Last Minute Grčka ponudama nudi  slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovnicima. Klijenti koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u ovim cenovnicima nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takodje, pored prava da ponudi “Last Minute” popust organizator putovanja zadržava pravo da za odredjene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. U Last minute ponude ulaze samo  oni kapaciteti koji su ostali slobodni nekoliko dana pre polaska ili je doslo do iznenadnog otkaza. Nasu stranicu  Last Minute Ponude,

STRANICA SE AŽURIRA NA SVAKIH 60 MINUTA I ZBOG TOGA JE POTREBNO DA OSVEŽITE STRANICU KAKO BI U SVAKOM TRENUTKU IMALI DETALJAN PREGLED AKTUELNIH LAST MINUTE PONUDA.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *