Imperial hotel

Imperial  hotel Nea Skioni – letovanje 2017. godine

Imperial hotel 4* je nov, udoban i moderan, hotel (izgrađen 2009. godine) i nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, u malom letovalištu i ribarskom selu Nea Skioni, u centru, na šetalištu, u luci, tek tridesetak metara udaljen od prelepe plaže i ribljih taverni.

Udaljenost od plaže: oko 30 metara.

Usluga u hotelu: polupansion – “švedski sto” (samoposluživanje).

Hotelski sadržaj: Hotel ima lep mali bazen, restoran, lobi, krovni vrt sa barom i jakuzzijem… Gostima su na raspolaganju prelep recepcijski lobby, piano bar, bazen sa pool-barom, dečji bazen i igraonica, mini market i restoran. Na krovu hotela se nalazi a la carte restoran, tzv. roof garden sa koga se pruža panoramski pogled na zaliv, more i marinu Nea Skionija

Sadržaj i opremljenost soba: Sve sobe su lepo i moderno dekorisane, imaju TWC, fen, telefon, većina terasu (uglavnom sa bočnim pogledom na more i luku), mali frižider, klima uređaj, SAT TV, internet priključak i DVD.

Web adresa hotela: www.imperial-hotel.gr

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Ovo malo mesto idealno je za pre svega porodice, ali i ljude kojima prija mirniji, opušteniji odmor. Pored već standardnih apartmana, u ovom malom mestu postoje i ekskluzivniji objekti. Dok je Vila Anastasia praktično rezervisana za Britance, u centru Nea Skiona nalazi se Hotel Imperial, sa četiri zvezdice. Gostima se nude dvokrevetne sobe, sa pomoćnim ležajem za treću osobu. Pored kvalitetnog smeštaja, ishrana je na bazi švedskog stola. Ukusna jela, bazirana su uglavnom na mediteranskoj kuhinji, a u ponudi je i meni za najprobirljivije kulinare. Iako se nalazi od gradske plaže na oko 50 m, Imperial hotel ima i bazen, pa gosti mogu uživati i u noćnom kupanju. Polupansionu u ovom hotelu kreće se od 70 – 120 evra po osobi, ali ova cena može biti i niža, jer je sve stvar dogovora sa vlasnicima. Kontakt ćete pronaći na www. imerial-hotel. gr. Na 17 km od Nea Skiona nalazi se najlepša plaža na Kasandri – Xenia beach. Kristalno čisto more, beli peak, pravi raj. Zbog toga toplo preporučujem Nea Skioni, posebno za porodice koje prvi put letuju u Grčkoj. Za razliku od Crne Gore u ovom malom ribarskom selu svakodnevno se pere neka ulica, izuzetna je čistoća, a kanalizacija se ne izliva u more. Uvek ima vode i struje, pa to ne treba isticati, u Grčkoj je to normalna pojava, a ne opciona varijanta kao u Crnoj Gori. Uostalom, valjda ce i Crnogorci koji sve više letuju u Grčkoj naučiti nešto od Grka, ali biće kasno, jer ko jednom letuje u Grčkoj, jedino u kranjoj nuždi letuje ponovo u Crnoj Gori. – (komentar je napisan 07.07.2009. godine)

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Kasandri

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *