Hellen apartmani (Hanioti, Grčka)

Hellen apartmani Hanioti - letovanje 2016. godine
Lokacija: Apartmani Hellen se nalaze u Haniotiju, na 150 metara od plaže i 250 metara od centra Haniotija, preko puta aparthotela Dionisos. Apartmani su novoizgrađeni i luksuzno opremljeni.
Usluga: najam smeštaja.
Sadržaj objekta: Vila poseduje petokrevetne mezonete, koji se nalaze na drugom spratu vile. Čišćenje je na dan smene, a promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka.
Sadržaj smeštajnih jedinica: Mezonet se sastoji od dva nivoa koji su povezani spiralnim stepeništem, gde se na prvom nivou nalazi dnevna soba sa kompletno opremljenom kuhinjom (veliki frižider sa komorom za zamrzavanje, šporet sa rernom, posuđe, aspirator…), WC i jednom spavaćom sobom u kojoj je francuski ležaj standardnih dimenzija i iz koje se izlazi na veliku terasu. Na drugom nivou se nalazi druga spavaća soba u kojoj je francuski ležaj i singl krevet. Takodje se na drugom nivou nalazi i kompletno opremljeno kupatilo sa kadom i veš mašinom. Klima uređaj se nalazi između dva nivoa i korišćenje je uključeno u cenu najma. Apartmani imaju LCD TV.
Ležajevi: Klasični singl i bračni ležajevi.
Klima uređaj: Korišćenje klima uređaja je bez doplate.
Web adresa hotela:
Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

Hellen apartmani

Hellen apartmani (Hanioti, Halkidiki) fotogalerija

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *