Haris hotel studios

Haris Hotel Studios 3* – letovanje 2016. godine
Lokacija: Haris Hotel Studios 3* smešteni su u dve odvojene zgrade odmah do prelepe Vrachos-Loutsa plaže u Prevezi. Studija mogu primiti od 2 do 3 osobe, dok se family apartmani sastoje iz dve odvojene, ali povezane sobe, u kojima se mogu smestiti 3 do 4 osobe. Haris Hotel Studios (koji je u ponudi agencije) nalazi na plaži i pored njega je restoran, dok se Haris Hotel Apartments nalaze takođe na plaži (200 metara od Haris Studios) i pored ovog objekta je bazen. Gosti mogu koristiti sadržaje oba objekta bez obzira u kom su smešteni.
Udaljenost od plaže: na plaži.
Udaljenost od aerodroma: oko 45 kilometara od Aktion Airport.
Udaljenost od najbližeg mesta: oko 35 kilometara od Preveze.
Hotelski sadržaj: hotel se sastoji iz dve zgrade sa studiima za 2-4 osobe. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, SAT TV, telefon, kuhinju, kupatilo sa tušem ili kadom, balkon ili terasu. U okviru hotelskog kompleksa na raspolaganju su recepcija, restoran, room service, parking, vešeraj, Wi-Fi dostupan svuda, otvoreni bazen, bazen za decu, suncobrani i ležaljke pored bazena. U hotelskom restoranu smeštenom kraj mora služe se jela grčke kuhinje, pripremljena od lokalnih i svežih namirnica. U hotelu Haris možete koristiti rum servis, a na zahtev vam doručak može biti poslužen u sobi.
Sadržaj i opremljenost soba: I Studiji i apartmani sadrže potpuno opremljenu kuhinju, tuš WC, klima uređaj, sat TV, telefon.
Sportski sadržaj: spoljašnji bazen…
Web adresa hotela: www.harisapartments.gr
Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE
TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE
Komentar agencije: Apsolutni hit leta 2014 i 2015 godine! Nema potrebe da mi nešto posebno mudrujemo oko ovog smeštaja, rećićemo samo da na tripadvisoru ima ukupno 54 komentara o ovom objektu i od toga 52 komentara je u kategoriji Excellent, a jedan komentar u kategoriji Very good..

Portes Beach

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Prevezi

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *