Lokacija: Kemer, Beldibi, preko puta plaže, na oko 10 km od centra Kemera, oko 35 km od centra Antalije i oko 45 km od aerodroma Antalija.

Usluga: Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su i užine u ’’Beach Snack’’ baru od 12:30 do 16:00, kafe i poslastice u ’’Coffee Corner’’-u od 16:30 do 17:30, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U ’’Beach Bar“-u je besplatno samo pivo od alkoholnih pića. Plaća se: sva pića nakon 24:00h, uvozna pića i sve ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Sadržaj objekta: Grand Ring hotel je otvoren 01.05.2006. Poseduje 280 smeštajnih jedinica (280 standardnih soba i 19 large), glavni restoran i 4 bara ( ’’Lobby Bar’’, ’’Pool Bar’’,’’ Beach Bar’’ i “Disco Bar“). Za decu su tu dečiji bazeni, mini klub, mini disko, igralište i animacije. Plaća se: čuvanje dece. Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka koja se nasipa peskom. Plaža se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. U hotelu su takođe dostupni doktor na poziv, sala za konferencije, market, gift shop, juvelirnica, fax, rent a car, šoping centar i bioskop..

Sport i zabava: Hotel ima 2 otvorena bazena (1 dečji), 2 zatvorena bazena (1 dečji), bazen sa toboganima i relax bazen, aerobik, gimnastika, step aerobik, stoni tenis i TV sala. Plaća se: bilijar i kuglanje.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Standardna soba (28m2) i large sobe (38m2) poseduju: TV, klima uredjaj, balkon, kupatilo, fen za kosu. Plaća se: telefon, mini bar i sef..

Plaza

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *