Dvoje dece gratis

Dream World Resort And Spa 5* hotel (Side, Turska)letovanje 2018. godine

Lokacija: Side – na oko 350m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 11km od Manavgata, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Usluga: Usluga je na bazi samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna čorba, užine, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u a la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju). Plaćaju se: uvozna pića, sokovi od svežeg voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta.

Dvoje dece gratis

Sadržaj objekta: Hotel je otvoren 2013. godine i ima 232 sobe (standardne i family). Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se preko puta hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Predstavlja odličan izbor porodica sa decom. Hotel poseduje glavni restoran, 3 à la carte restorana (“ Bolita“-italijanski, „Neptune“-riblji i „Sultan“-turski), lobby bar (plaća se od 24:00h – 10:00h), bar na plaži, bar na bazenu, diskoteku i poslastičarnicu. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji deo na bazenu, dečiji meni. Plaća se: čuvanje dece. Servis za pranje veša, prodavnice, doktor (na poziv).

Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu, udaljenu 350m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana.

Sport i zabava: Otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen (greje se tokom zime), teretana, dnevne i večernje animacije (6 dana nedeljno), odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, jutarnja gimnastika,yoga, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Plaćaju se: internet café, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, škola ronjenja, iznajmljivanje računara i ostalo van koncepta.

Spa & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna. Plaćaju se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela i ostalo van koncepta.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Sve sobe poseduju: klima uređaj,, kupatilo sa tuš-kadom, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima,telefon, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi. Plaćaju se: sef, room service.

Web adresa hotela: www.dreamworldresort.com.tr

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Trenutno nemamo komentare naših putnika o ovom hotelu.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *