Dvoje dece do 13 godina besplatno

Dream World Aqua 5* hotel (Side, Turska)letovanje 2018. godine

Lokacija: Side – oko 700m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 11km od Manavgata, oko 60km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija.

Usluga: Samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna čorba, dijetalni i dečiji bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 15:30h – 17:30h. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa. Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Dvoje dece do 13 godina besplatno

Sadržaj objekta: Dream World Aqua je otvoren juna 2015. godine i ima 386 sobe od čega su 292 standardne sobe, a ostale su family sobe i apartmani. Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se u neposrednoj blizini hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte ( „Sultan“- turski, „Neptune“-riblji, „Bolita“-italijanski, “ Bihai“-kineski), snack restoran, restoran na plaži, nekoliko barova,poslastičarnicu, diskoteku, amfiteatar. Za decu tu su Childrens World (Dečiji svet), bazen za neplivače, dečiji bazen, igralište. Plaća se: čuvanje dece. Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar i ostalo van koncepta.

Plaža: Resort poseduje peščanu plažu udaljenu 700m od samog hotela. Na njoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Gostima je na raspolaganju shuttle service do plaže nekoliko puta u toku dana.

Sport i zabava: Otvoreni bazen, Relax bazen, Aqua Park sa toboganima, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, fitness centar, teniski teren, pikado, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Plaćaju se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica.

Spa & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna. Plaćaju se: Spa, tretmani za negu lepote, piling, masaže.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Laminat na podu, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), direktan telefon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, Wi-Fi, klima uređaj, fen, kupatilo sa tuš- kadom. Plaćaju se: room service i sef (iznajmljuje se na recepciji).

Web adresa hotela: www.dreamworldaqua.com.tr

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Trenutno nemamo komentare naših putnika za ovaj hotel

Plaza

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *