Povoljni hoteli Side

Dream Family Club 4* hotel (Side, Turska)letovanje 2018. godine

Lokacija: Side – na oko 350m od svoje plaže, oko 5km od centra Sidea, oko 11km od Manavgata, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Usluga: All inclusive usluga je na bazi samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, užina, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u a la carte restoranu (uz prethodnu rezervaciju). Plaćaju se: uvozna pića, sokovi od svežeg voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Povoljni hoteli Side

Sadržaj objekta: Hotel poseduje 200 smeštajnih jedinica, od čega 80 standardnih soba i 120 porodičnih. Pored glavnog restorana, hotel poseduje i a la carte restoran koji možete posetiti besplatno, jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju. Gostima su na raspolaganju još i “Lobby Bar”, “Family Pool Bar” i “Beach Bar”. Za decu je tu mini klub, dečji bazen sa toboganima i dečji meni. Plaća se: čuvanje dece. Wi-Fi u lobiju je besplatan, servis za pranje veša, prodavnice, internet caffe, frizer, doktor (na poziv).

Plaža: Dream Family Club ima svoju peščanu plažu, udaljenu 350m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže vozi shuttle bus nekoliko puta dnevno.

Sport i zabava: Otvoreni bazeni, dečji bazen, aqua park sa 7 tobogana, zatvoren bazen, odbojka, košarka, stoni tenis, fitness centar, animacije. Plaćaju se: sportovi na vodi.

Spa & Wellness: Tursko kupatilo i sauna. Plaćaju se: masaže i tretmani.

Sadržaj smeštajnih jedinica: Sve sobe poseduju: kupatilo, klima uređaj, LCD TV, mini bar (voda, čaj i kafa), fen za kosu. Porodične sobe su odvojene vratima. Plaćaju se: sef, room service i telefon

Web adresa hotela: www.dreamfamilyclub.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar putnika: Trenutno nemamo komentare naših putnika o ovom hotelu.

  • aqua park sa 7 tobogana
  • fitness centar
  • turko kupatilo i sauna
  • otvoreni i zatvoreni bazeni
  • dečiji bazen

 

Povoljni hoteli Side

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *