Cronwell Resort Sermilia Psakudija

Cronwell Resort Sermilia 5* hotel (Psakudija, Halkidiki) – letovanje 2017. godine

Lokacija: Hotel se nalazi između Kasandre i Sitonije, u Psakudiji, oko dvadeset kilometara od Nea Moudanie (oko osamdeset kilometara od Soluna), a od peščane plaže ga deli samo ulica.

Usluga u hotelu: Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

Hotelski sadržaj: recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, mini klub za decu, teretana (bez doplate), SPA centar (hamam, jacuzzi, razni tretmanii masaže – uz doplatu na licu mesta), TV sala, parking… Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju na bazenu, a na plaži uz naručeno piće u baru. Peškiri za plažu se plaćaju.

Sadržaj sobe: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mini bar, SAT TV, sef (besplatno), wifi internet (besplatno), A/C, krevetac (na upit bez doplate) i terasu. Standardne sobe su veličine cca 23 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa). Suite imaju pogled na more, veličine su cca 32-40 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa). Family suite imaju pogled na more, veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj”) i dnevnog boravka (sofa), koji nisu odvojeni vratima.

Web adresa hotela: www.sermilia.cronwell.com

Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

TripAdvisor rejting: pogledajte OVDE

Komentar agencije: Hotel koji smo u ponudi imali prvi put 2015-te godine i tada smo skrenuli pažnju da je odlična prilika da se, po izuzetno povoljnoj ceni, boravi u vrhunskom hotelu (tada potpuno novom) kao i da već naredne godine neće moći da se dobije za tu cenu. Tako je i bilo. Već 2016-te godine hotel je imao potpuno drugačije cene i sada je to upravo u rangu drugih hotela sa 5*. No, naravno, svaka roba svoga kupca ima pa tako i ovaj hotel sigurno ima svoje fanove. U svakom slučaju mišljenja smo da hotel treba posmatrati kroz ono što može da pruži, a cena je nešto što samo prati kvalitet koji u ovom slučaju nikako nije sporan.

Komentar putnika: trenutno nemamo komentara o ovom hotelu.

Pogledajte kompletnu ponudu hotela na Sitoniji

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *