Belek letovanje 2019 godine 

Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Belek je čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Ove godine za sve naše klijente pripremili smo veliki izbor hotela u Beleku. Obzirom na to i u nameri da Vam maksimalno olakšamo pregled naše ovogodišnje ponude odlučili smo da postavimo klasičan pretraživač kroz koji ćete moći na jednostavan način da dobijete sve neophodne informacije vezano za smeštaj u nekom od hotela.

Da biste pogledali ovogodišnju ponudu za Belek unesite tražene parametre i sistem će Vam prikazati šta je od hotela u datom terminu slobodno kao i opise hotela, fotografije, cene. Ukoliko pak budete imali kakvih poteškoća prilikom pretraživanja pozovite nas na neki od naših telefona kako bismo Vam pomogli da lakše odaberete najbolju opciju za Vas. Uživajte…

Agencija nastoji da bude što preciznija u opisu svih aranžmana i njegovih sadržaja u programu putovanja i internet prezentaciji, ali ne može garantovati da su svi opisi kompletni, bez grešaka i naknadnih lokalnih izmena o kojima nije obaveštena. Molimo Vas da sve informacije objavljene na sajtu, proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja. Sve cene u eurima, navedene u programima putovanja publikovanim na sajtu, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnim kursu Banca Intessa na dan plaćanja.

Belek letovanje 2019 godine

Belek leto 2018
Popusti za decu

Hotel Adam i Eva u Beleku

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *