Aristotelis apartmani (Nea Flogita, Grčka)

Aristotelis lux apartmani - letovanje 2016. godine
Lokacija: Na 50 km od Soluna, u mirnom delu Nea Flogite udaljen od plaže 4 minuta laganog hoda (manje od 200 metara)
Usluga: najam smeštaja.
Sadržaj objekta: Objekat u svom sastavu ima ukupno osam duplex apartmana sa dve spavaće sobe za smeštaj dve do šest osoba. Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu objekta.
Sadržaj apartmana: Svi apartmani su isti i sadrže veliki dnevni boravak sa trpezarijskim i kuhinjskim delom, kupatilo, velike terase, dve spavaće sobe. U jednoj sobi nalazi se bračni ležaj, u drugoj dva singl ležaja. Izuzetno komforan dnevni boravak u svom sastavu ima set za dnevni boravak (klub stočići, fotelje i ležaj iz kog se izvlači još jedan), zatim trpezarijski deo sa garniturom za sedenje (trpezarijski sto sa stolicama), kompletno i odlično opremljenu kuhinju (visoki frižideri sa komorom, standardni šporet, posuđe za predviđeni broj osoba). Takođe, u okviru dnevnog boravka je i TV. Svi apartmani su klimatizovani (klima uređaj uključen je u cenu najma) i imaju velike, prostrane, terase na kojima se nalazi set za sedenje (sto i stolice za predviđeni broj osoba). Površina apartmana je 58m2. Iz jednog broja apartmana pruža se bočni pogled na more.
Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.
Klima uređaj: Upotreba klima uređaja je bez doplate.
Web adresa hotela: www.aristotelesapartments.gr
Komentar agencije: Apsolutni hit prethodne pa tako i za nastupajuću sezonu. Flogita se u prethodnih par godina pokazala kao pun pogodak, a objekat Aristotelis je definitivno jedan od najboljih u Flogiti i svojim komforom može da parira najboljima u Grčkoj.
Dodatne fotografije hotela: pogledajte OVDE

Aristotelis apartmani Nea Flogita

Aristotelis lux apartmani Nea Flogita fotogalerija

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
Turistička agencija Jurešić je posrednik u prodaji za ovaj turistički aranžman. Organizator putovanja je Turistička agencija Prestige BG travel, licenca OTP br.26/2012. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika.

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *