Nea flogita letovanjeApartmani preporučujemo!

- površina apartmana 58 m2
- dve spavaće sobe
- dnevni boravak, trpezarija
- standardni šporet, frižider, zamrzivač
- TV, klima uređaj bez doplate
- 200 metara od plaže 
- 20% popust za rani buking

sitonia_fotoSitonija (Halkidiki)

Neos Marmaras
Toroni
Sarti
Metamorfosis
Kalamitsi
 
 

athos_fotoAtos (Halkidiki)

Nea Roda
Jerisos
 
 
 
 
 

zapadna_grcka_fotoZapadna Grčka

Preveza
Vrachos beach
Parga
Sivota
 
 
 

avioGrčka avio prevoz

Svi aranžmani koji se realizuju avionom na jednom mestu!
 
 

vip_fotoVIP Grčka

Najbolje iz ponude! Ovo je kutak za sve one koji žele nešto posebno. Luksuzne privetne vile. Najbolji hoteli Grčke. Za Vaš odmor sa 5*!

lastminute-300x188Last Minute grčka letovanje

Ovde možete pratiti pregled aktuelnih last minute ponuda, specijalnih ponuda, akcije koje su u toku itd. Sve je super jedino je mesta malo...

Grčka leto 2016. godine - Dobrodošli u Grčku! Budite svesni činjenice da se nalazite na raskršću kultura, boja i civilizacija. Doživite veličanstvenu istoriju i toplotu naj južnijeg dela Evrope. Otkrijte drevnu filozofiju koja je postavila temelje današnje nauke i demokratije. Zemlja sa jedinstvenim izobiljem herojske prošlosti i danas je naseljena ljudima koji hrabro gledaju ka budućnosti puni optimizma. Zemlja koja je statistički mala ali velika u različitostima. Pejsaži koji su se našli na hiljadama razglednica prepoznatljivim širom sveta ostaju i dalje treptavi i neuhvatljivi. Grčka je zemlja predivne kontradiktornosti, putovanje iz sadašnjosti u prošlost i nazad. Šetnja kroz maslinjacima obrasle drevne gradove i nalazišta, tumaranje retko naseljenim ostrvima. Obilazak beskrajnih peščanih plaža, planinskih vrhova i kanjona ili delova zemlje od kojih zastaje dah. Izbor je Vaš. Dopustite čulima da osete Grčku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *